We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Clara de As​í​s / 06​.​05​.​2017

by Clara de Asís

/
1.

about

Clara de Asís és una experimentadora d'origen gadità establerta a Marsella. Allí, i al llarg dels anys ha anat desenvolupant un treball d'experimentació a partir de la manipulació no convencional de la guitarra elèctrica. A través d'un procés de destil·lat sonor Clara De Asis construeix paisatges drònics i geografies acústiques a partir del feedback, la ressonància i els efectes.

Sens dubte una proposta única en el panorama i un boníssim exemple d'usos alternatius de la guitarra elèctrica. Clara de Asís, tot i els seus orígens andalusos forma part activa de l'escena francesa, des de Marsella. Allí un magma de creadors, músics i experimentadors operen passant desapercebuts en aquest costat dels Pirineus, esperem que per poc temps.

_

Concert recorded live by Edu Comelles the 6th of May 2017 at Sala Dormitori. Centre del Carme, València. Festival Internacional de Música Contemporanea de València, Ensems 2017.

_

credits

released September 11, 2017

license

tags

about

audiotalaia Valencia, Spain

Audiotalaia is a project founded in 2007 by Edu Comelles with the aim to release the work from artists all over the world. We seek for proposals in experimental sound composition. According to this we look after artists working on a electronic media framework but keeping an eye into the natural world, the landscape and the environment. ... more

contact / help

Contact audiotalaia

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Redeem code

Report this album or account

If you like Clara de Asís / 06.05.2017, you may also like: